Kiskunhalas tűz

Az első tűzoltók Kiskunmajsáról érkeztek meg ők vízsugárral kezdték meg a tűz oltását. Vasárnap este kigyulladt a kiskunmajsai Spar épületének raktára.


Topart Tuzfalfestmenyek Neopaint Works Falfresko Homlokzatdekoracio Budapest Hungary Art World Street Art Budapest

1 day agoAz utóbbi évek legnagyobb erdőtüze pusztít Kiskunhalas külterületén az Olajosok útja mellett.

. 1 day agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. A Dél-alföldi régió hírei. Sajnos a tűz közvetlen közelében tanyák és olajkutak vannak.

Tájékoztatás - sárga fedeles szelektív hulladékgyűjtő edényzet. Több mint száz tűzoltó küzd a lángokkal a nehezen járható területen és további erősítés tart a helyszínre. 3 348 990 Ft Támogatás mértéke.

A felderítésbe drónt is. 1 day agoNagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök délután. Lovastanyák lakott ingatlanok voltak veszélyben és ki kellett menekíteni az állatokat a Mancs Kutyaotthonból is.

1 day agoHatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában. 1 day agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. Tűz volt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban.

Az erősödő szél és a rosszul járható terep nehezíti a tűz oltását. 1 day agoNagy területen lángol az erdő Kiskunhalas határában írta a katasztrófavédelem csütörtök délután. A helyszínt megtekintette Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere is.

Kétszer akkora a tűz mint a Bajai úton történt. 1 day agoHatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában. Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le az ORIGO.

A projekt során 1 fő gyakornok került alkalmazásra aki. Az élet női oldala személyesen neked. Ma Szegeden is újragyulladt a Bajai úti tűz.

A korábbi közlés szerint a tűz tanyákat veszélyeztet. Egy kiskunhalasi illetőségű portál a halasinfohu azt írja hogy a helyszínre tíz tűzoltóautóval összesen 40 tűzoltó érkezett ki. Iratkozz fel a Life-hírlevélre.

Most robbanhatnak be igazán a rezsit csökkentő állami lakástámogatások. Az erősödő szél és a rosszul járható terep nehezíti a tűz oltását. A három legfontosabb tudnivaló az új rezsiszabályokról.

A helyszínen vannak a kiskunhalasi a kiskunmajsai a kiskőrösi. Köszönjük hogy a Szeged365 virtuális családjába tartozol. 1 day ago1102 Hatalmas tűz pusztít Kiskunhalas határában égnek az erdők.

és a szél is nehezíti a tűz oltását. 0836 Saját zsebből finanszírozza az ünnepi tűzijátékot Kistarcsa polgármestere. A felderítésbe drónt is.

Baleset tűz halálos baleset súlyos baleset itt. A katasztrófavédelem első tájékoztatása a tűzesetről délután kettő után érkezett este háromnegyed 8 után. Nagyot zuhantak a tranzakciók az ingatlanpiacon.

1 day agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat Kiskunhalas külterületén ahol csütörtök óta nagy területen ég fenyves és vegyes erdő - közölte a katasztrófavédelem péntek délelőtt a honlapján. Halas Tűzvédelem Kft Kiskunhalas. Ezeket kiemelten védik a helyszínen lévő tűzoltók.

100 Projekt tervezett befejezésének dátuma. A helyszínre érkeztek a kiskőrösi és a kiskunmajsai hivatásos valamint a kiskunhalasi önkéntes tűzoltók is. Kiskunhalas Kisszállás Balotaszállás Kunfehértó Pirtó Kelebia Mélykút Bácsalmás Jánoshalma.

A kiskunhalasi hivatásos egységek. Hatalmas területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén több mint száz tűzoltó vesz részt az oltásban. A szél és a rosszul járható erdős terepviszonyok nehezítik az oltást.

1 day agoKigyulladt az erdő Kiskunhalas mellett nagy területen ég és tanyákat is veszélyeztet. Füst tört elő a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház egyik épületének a teteje alól. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak a lángok továbbterjedésének megakadályozásán valamint füstölő izzó részeket szüntettek meg.

Kisházi Sándor 2022 július 22. A helyszínen vannak a. Ég az erdő Kiskunhalas külterületén.

Rajtuk kívül Kiskunhalasról. 1 day agoA lángok a fák koronájába is belekaptak. Nagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján csütörtök délután.

Az oltást jelenleg 23 autóval végzik de még a megye több területéről és Csongrád-Csanád megyéből is várnak tűzoltókat. Kétszáz hektáron ég a fenyves és vegyes erdő Kiskunhalas külterületén a lángok a fák koronájába is belekaptak. 1029 Így készítsünk tökéletes gyümölcsös gyógynövényes jégkockát.

A helyszínen vannak a kiskunhalasi a kiskunmajsai a kiskőrösi a kalocsai a kiskunfélegyházi a bajai a. Szám alatti telephelyen van lehetősége felvenni az ügyfeleknek. újragyulladt a Bajai út menti.

1 day agoHatalmas erdőtűz van Kiskunhalas mellett házak is veszélyben vannak. ATV Ma 1746 Baleset-bűnügy. Itthon tűzoltó erdőtűz tűz erdő Kiskunhalas.

A tűz közeli tanyákat veszélyeztet. Nehezíti az oltást a szél és a rosszul járható erdős terep. Mint kiderült hatalmas a baj hiszen a régió összes egységét a helyszínre hívták.

A szél és a rosszul járható erdős terepviszonyok nehezítik az oltást. 1 day agoNagy területen ég az erdő Kiskunhalas külterületén a tűz tanyákat veszélyeztet 22 tűzoltóegység oltja a lángokat közölte a katasztrófavédelem csütörtök délután. A szelektív hulladékgyűjtő edényzetet a 6400 Kiskunhalas Alsószállás puszta 099512 hrsz.

1 day agoTizenhét településről több mint száz tűzoltó oltja a lángokat jelenleg is Kiskunhalas külterületén ahol tegnap óta nagy területen ég fenyves és vegye. Csütörtökön kora délután kapott lángra a vegyeserdő és az aljnövényzet mintegy 200 hektáronKözel 30 tűzoltójárművel több mint 100 tűzoltó érkezett a helyszínre akiknek munkáját a nehéz terepviszonyok és az időnként feltámadó szél nehezítette írta a Halas. Az esethez nagy erőkkel vonulnak a tűzoltók.


Somogyi Toth Daniel Orgonahangversenye Playbill Broadway

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel